Celovita nega telesa v lepotnem salonu

Depilacija telesa

Kaj lahko za nas storijo strokovnjaki v lepotnem salonu? Izbira je nadvse pestra, pokriva pa vse mogoče storitve, s katerimi lahko sestavimo obsežen tretma celovite nege telesa. Mojstri poskrbijo za telo od glave do peta, lahko z enim tretmajem ali pa z različnimi storitvami.

Najpogosteje se odločamo za posamezne storitve, ki jih potrebujemo. Nekateri tretmaji pa se opravljajo redno, to je recimo klasična pedikura, pogosto pa tudi nega obraza in manikira. Roke in obraz, pa tudi noge stalno razkazujemo svetu, zato moramo biti vedno urejeni, nič manj pomembno pa ni seveda zdravje kože in nohtov. Klasična pedikura in nega obraza sta tudi sicer med najbolj priljubljenimi storitvami lepotnih salonov, skupaj seveda z manikiro. Seveda je od posameznika odvisno, kakšen tretma bo izbral, a že iz te kombinacije osnovnih storitev je razvidno, da gre za celovito obravnavo celega telesa. Od glave, ki jo vključuje nega obraza, do peta, kjer je na voljo klasična pedikura.

Tudi nekatere druge storitve zelo dobro poskrbijo za celotno telo ali le posamezne kotičke. To je recimo depilacija telesa, ki je prav tako priljubljena storitev, na voljo v praktično vsakem lepotnem salonu. Ravno na tem področju pa imamo na voljo tudi največ variacij storitve – depilacija telesa je namreč običajno osredotočena na točno določen del telesa, temu pa so prilagojene tudi uporabljene tehnike. Ni sicer nujno, da se omejimo le na en del telesa, vsekakor so na voljo tretmaji, ki pokrivajo celotno telo, a vseeno bo treba obravnavati nekatere dele posebej. Depilacija telesa običajno vključuje predvsem depilacijo nog in pogosto tudi odstranjevanje dlačic na obrazu, omenimo pa še depilacijo pazduh in brazilsko depilacijo. To so nekatere izmed storitev, ki jih pogosto koristimo v lepotnem salonu, imajo pa večji ponudniki še bistveno večjo izbiro in svoje delo tudi zelo uspešno opravijo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *