Kako na catering vpliva lokacija?

Catering cena na osebo

Za catering cena na osebo odraža številne dejavnike, ki odločajo o končni številki. Pomembno je torej, da čim več teh faktorjev vzamemo v zakup, ko se odločamo za izbiro ponudnika. Ena izmed pomembnih spremenljivk je lokacija, ki ima več učinkov tako na ceno kot na ponudbo in končno izkušnjo pri organizaciji pogostitve.

Najprej je pomembno že to, da izberemo lokalnega catering ponudnika. To pomeni, da bo ponudnik vedno na voljo, hrano pa bo lahko učinkovito dostavil prav do končne lokacije. Tako pride recimo v poštev za catering Ljubljana, če prirejamo pogostitev kje v mestu ali okolici, medtem ko je bolje za druge lokacije iskati lokalne ponudnike. V prvi vrsti ponuja za catering Ljubljana hitro odzivnost in učinkovito postrežbo. Ni treba skrbeti glede raznih zamud in težav, saj bo ponudnik vedno dosegljiv. Pomembno je, da je pripravljena hrana sveža in hitro dostavljena, tako da bo tudi postrežba kar najbolj uspešna, udeleženci pogostitve pa navdušeni nad okusom hrane.

Večinoma ponudniki postavljajo dokaj stroge omejitve glede lokacije pogostitve. Za catering Ljubljana na primer omogoča pogostitve v mejah mesa in morda bližnje okolice, že hitro pa se lahko znajdemo zunaj tega dosega. Razdalja namreč povzroča številne preglavice že pri dostavi hrane, zato je razumljivo, da ponudniki ne želijo izvajati strežbe na oddaljenih lokacijah.

Lokacija in cena

Gotovo se za catering cena na osebo oblikuje tudi na podlagi lokacije, še posebej če gre za kakšno težko dostopno ali bolj oddaljeno lokacijo. Poleg tega pa je lokacija pomembna še z drugega vidika, namreč z vidika ponudbe in izbire – za catering Ljubljana recimo ponuja pestro izbiro med ponudniki, tako da je možno dobiti tudi ugodnejše cene ali izbirati ponudnike po drugih kriterijih.

Tudi če za catering cena na osebo ni neposredno odvisna od lokacije, je pametno dobro pobrskati po ponudbi lokalnih ponudnikov!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *