Steklene kuhinjske obloge so pravi modni hit na področju opremljanja kuhinje

Steklene kuhinjske obloge

Kdo bi si še nekaj let nazaj mislil, da se bo steklo uporabljajo še za kaj drugega kot pa le za stavbno pohištvo kot so okna ali vrata. Velik napredek v tehnologiji oblikovanja in obdelave stekla je glavni povod, da je steklo danes vsestransko uporabno, ker pa velja za naraven material, se ga vse pogosteje uporablja za opremljanje notranjih bivalnih prostorov. V kuhinjah so postale steklene kuhinjske obloge pravi modni hit, nad katerim se navdušuje vse več uporabnikov.

Poleg steklenih kuhinjskih oblog boste zanje našli tudi izraze kot so kuhinjsko steklo ali steklo za kuhinjo. Ne glede na to, kateri izraz vam gre lažje v uho, je ključnega pomena, da veste, da gre za kakovostne materiale. Steklene kuhinjske obloge so enostavne za vzdrževanje in na njih ne bo videti ostankov vode ali maščobe, poleg tega pa so že na prvi pogled izjemno atraktivne.

Steklena drsna vrata osvetlijo še tako temen prostor

Razmišljate o nakupu novih vrat, pa ne veste, katere materiale bi izbrali? Če gre za prehod v temen prostor, potem je steklo zagotovo najboljša rešitev, saj se ponaša z izjemno prosojnostjo in tako omogoča maksimalno prepuščanje svetlobe. Steklena drsna vrata so tako primerna predvsem za prostore, kjer je potreba po svetlobi večja in jih lahko uporabite v katerem koli delu stanovanja ali poslovnega prostora.

Steklena drsna vrata so izdelana iz kaljenega ali lepljenega kaljenega stekla, kar pomeni, da so izjemno odporna proti razbitju. Izbirate lahko med gladkimi, jedkanimi in ornamentnimi stekli, pri čemer se lahko steklo popestri z različnimi peskanimi vzorci, printom, gravurami, fototapetami ali folijami. Za tovrstna vrata se uporabljajo kakovostna okovja priznanih proizvajalcev in največkrat vsebujejo sistem za mehko zapiranje, ki nudi lagodnejšo uporabo. Steklena drsna vrata so izdelana po meri, zato je pred njihovo izdelavo potrebna natančna izmera prostora 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *