Husqvarna 545 za zahtevne uporabnike

545 Husqvarna

Motorna žaga nam lajša delo, kadar se odločamo podirati drevesa, ali pa celo pri hišnih opravilih. Za tiste, ki pa so malo bolj napredni in bolj zahtevni uporabniki, pa so seveda tu specializirane motorne žage.

Husqvarna 545 je torej motorna žaga, ki je namenjena bolj naprednim in zahtevnim uporabnikom, ki svoje spretnosti kažejo s podiranjem manjših pa vse do srednje debelih dreves. Namenjena je tudi kleščenju. To pa seveda nikakor ne pomeni, da nam ne bi prišla prav pri lažjih hišnih opravilih.

Husqvarna 545 pa je tudi dovolj zmogljiva, če se občasno odločimo za delo v malce zahtevnejših pogojih, torej tudi pri malo večjih debelinah zagotavlja dovolj moči za kakovostno opravljeno delo. Žaga je po zasnovi tudi zelo lahka. Ko je enkrat v rokah in pripravljena na delo, lahko občutimo njeno moč in nemoteno delo brez popuščanja.

STIHL MS 251 za samostojne uporabnike

Motorne žage se seveda razlikujejo po kakovosti in moči. Torej motorne žage za profesionalne uporabnike so seveda drugačne od tistih, ki so namenjene tistim, ki jo potrebujejo predvsem za domačo uporabo.

STIHL MS 251 tako spada med tiste žage, ki so ustvarjene za domače uporabnike. Kljub temu, da je žaga zelo lahka, zagotavlja izjemno moč ter profesionalne ergonomske karakteristike. Namenjena je predvsem pripravi drv na kurilno sezono.

STIHL MS 251 je enostavna za uporabo in pa zelo varna. Kompenzator, regulacijski sistem v uplinjaču, zagotavlja žagi konstantno moč in varčevanje goriva, kar pomeni dolgo nemoteno delo.

Velika prednost te žage je tudi ta, da ima prozorni rezervoar, kar nam omogoča, da kontroliramo količino goriva brez odpiranja pokrova. Tako delo lahko poteka nemoteno in brez ustavljanja za preverjanje goriva.

Zelo pomemben segment, ki predstavlja izjemno varnost te motorne žage je njena varnostna zavora verige. V primeru, da gre kaj narobe, imamo torej ročico zavore, ki jo aktiviramo z roko in v trenutku se zaustavi vrtenje verige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *