Tuš kad je lahko popolnoma neopazna

Tuš kad je lahko popolnoma neopazna

Tuš kad je bila včasih velika in je zavzela večino prostora v majhni kopalnici. Dandanes pa izdelovalci izdelujejo lične in nizke kadi, ki so praktično le podstavki, na katere je nameščena lepa steklena tuš kabina. Najbolje je, da kupimo keramično kad, saj so keramične tuš kadi izdelane iz provovrstnih materialov in so večne. 

Tuš kad je seveda lahko tudi plastična, a čeprav je plastika postala z leti izjemno kvalitetna, nam ne more zagotoviti takšne obstojnosti kot nam jo lahko zagotovi keramika. V najbolj elegantnih kopalnicah pa so tuš kabino zamenjale ploščice. To so keramične ploščice, ki so izdelane posebej za nameščanje v tuš. Prednost take postavitve je v tem, da nimamo več stopničke in jo lahko tudi lepše očistimo. 

Tuš kad je vsekakor še vedno zelo prodajan artikel in je najpomembnejši del naše kopalnice. Najhitreje bomo kopalnico naredili, da bomo uporabili kad, saj je ploščice v tušu precej težko postaviti. 

Ploščice za kopalnico v bež barvi

Ploščice za kopalnico je izredno težko izbrati. Večina družin ali posameznikov, ki se odloči, da bo prenovila svojo kopalnico lahko pove, da so najdlje časa izbirali ravno ploščice. Na trgu imamo na voljo toliko različnih modelov, da je pravega resnično težko poiskati. 

Ploščice za kopalnico morajo biti vsekakor praktične za čiščenje. Samo pomislite, kako naporno vam bo čistiti majhne in zahtevne ploščice, ki si jih nekateri postavijo v tuš kabino. Najbolje je, da kupite ploščice svetlih odtenkov, ki so najbolj hvaležne, ko pomislimo na čiščenje. 

Ploščice za kopalnico naj ne bodo bele barve, saj se na beli barvi najhitreje opazi vse madeže. Ravno zato večina kupcev izbere bež ali nežno roza barvo, ki je idealna za vsako kopalnico. To sta barvi, ki se ne umažeta in sta primerni za vsak prostor, saj ga optično ne pomanjšata, kot to naredijo temne ploščice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *