Nepogrešljivi hladilni agregati 

hladilni agregati

Hladilni agregati so idealni za velike hladilne obremenitve in reševanje novih problemov stavb. Ugodje, naj si bo to na službenem mestu ali lastnem domu je vedno bolj pomembno. Vsak si želi kakovostno bivanje. Na dobro počutje človeka v prostorih vplivata vlaga prostorskega zraka in temperatura.

Poletja postajajo iz leta v leto bolj vroča. Zaradi vročih poletij so večje tudi potrebe po hlajenju prostorov. Le v primerno ohlajenih prostori, sobna temperatura, lahko človek deluje ustvarjalno, produktivno in sproščeno.

Prostor moramo ohladiti in ravno za to potrebujemo hladilno energijo. Hladilno energijo lahko najdemo tudi v hladni vodi. Posodo s hladno vodo postavimo v prostor. Voda kroži skozi hladilna telesa in s tem hladi prostore.

Hladilni agregati nam pomagajo pripraviti hladno vodo. Hladilni agregat je naprava, ki hladi hladilno vodo, le ta kroži skozi hladilna telesa. Ohlajena voda, ki prihaja iz hladilnega agregata v hladilnem telesu in tako se izvaja hlajenje. Hladilni agregat pa se segreje od prostorskega zraka in prostor se pri tem ohladi. Hladilni agregat vodo ohladi in jo pošlje v prostore, ki jih želimo ohladiti. 

Sodobno zasnovana toplotna črpalka 

Toplotna črpalka Panasonic t cap je produkt nove serije SXF/SXC in je popolna za stanovanjske stavbe, ki nimajo zunanjega grelnika, ravno zaradi tega pa potrebujejo konstantno raven moči in zmogljivosti. T – CAP je oznaka za Total capacity, kar pomeni skupna zmogljivost. 

Toplotna črpalka Panasonic t cap iz nove serije zmore brez pomoči električnega grelnika ohranjati enako zmogljivost tudi pri minus 20 stopinj. T – CAP zagotavlja obenem tudi izjemno visoko učinkovitost. Le ta ni odvisna od zunanje temperature ali temperature vode. Najvišja temperatura vtoka je 60 stopinj. 

Toplotna črpalka Panasonic t cap iz nove serije toplotnih črpalk je sposobna ogrevati vse do 28 stopinj zunanje temperature.

Toplotna črpalka Panasonic t cap uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo. Ima optimalne lastnosti in dodatno okolja ne obremenjuje, ravno tako ne škoduje ozonskemu plašču.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *