Notranja drsna vrata iz stekla 

Notranja drsna vrata v modernih domovih vse bolj zamenjujejo klasična krilna notranja vrata. Njihova ključna naloga je prav tako ustrezna razmejitev prostorov, po drugi strani pa zanja velja, da se lahko še bolje obnesejo. Zlasti to velja za manjša stanovanja. 

Notranja drsna vrata so pri uporabnikih priljubljena predvsem zaradi izjemno dobre izrabe prostora. So torej praktična rešitev za mesta, kjer je potreben še poseben izkoristek prostora. Pri tem vam ponujajo izjemen prihranek odpiralne površine. Tik ob vratih lahko zato postavimo še druge kose pohištva, ki jih v primeru uporabe klasičnih vrat ne bi mogli. 

Notranja drsna vrata se zelo dobro obnesejo tudi v domovih, kjer živijo osebe, ki so gibalno ovirane. Ena od večjih prednosti je tudi njihovo tiho in izjemno gladko odpiranje ter zapiranje po vodilih. Z različno uporabljenimi materiali drsna notranja vrata predstavljajo tudi izjemno elegantno rešitev. Še posebno veliko mero elegance pa tudi privlačnega videza v prostore prinašajo notranja drsna vrata iz stekla. 

Avtomatska vrata in njihova izbira 

Na prvi pogled se vam morda zdi, da prav vsa avtomatska vrata delujejo po enakem principu. Kljub temu pa so med njimi lahko kar precejšnje razlike. Če jih boste izbrali nepreudarno, boste imeli z njimi več stroškov kot pa prihranka. 

Izjemno pomembno je, da se avtomatska vrata v nobenem primeru ne zaprejo, ko se med njimi nahaja človek. Z izbiro kakovostnih avtomatskih vrat se vam to ne bo dogajalo. Prav tako je ključnega pomena, da morajo avtomatska vrata teči popolnoma enakomerno in brezšumno. S tem ne bodo motila ali strašila uporabnikov. 

Ne nazadnje je pomembno še to, da morajo avtomatska vrata tudi ob izpadu elektrike še vedno delovati. In če vrata ne bodo dovolj preprosta za uporabo, boste morali na pomoč neredko poklicati tudi servisno službo, kar pa vam bo vzelo veliko časa pa tudi energije. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *