Pohodne rešetke so trpežne in okolju prijazne

pohodne rešetke

Pri urejanju okolice dostikrat naletite na različna vprašanja povezana s praktično uporabnostjo. Poleg tega pa zagotovo iščete rešitve, ki so cenovno ugodne in povrhu tega še ekološke. Utrjevanje podlage v gradbeništvu, kmetijstvu, konjereji in gozdarstvu ima pomembno vlogo pri vsakodnevni uporabi, še posebno, če pretirano čiščenje ni potrebno. Zelo dobra rešitev so v tem primeru pohodne rešetke. Te so trpežne in okolju prijazne, ki so jih proizvajalci razvijali več let.

Pohodne rešetke prenesejo tudi zelo visoke obremenitve, zato jih lahko uporabite na različnih parkiriščih, garažah in prostorih, kjer parkirate delovne stroje. Stene rešetk so debele nekje med 2,5 mm in 5 mm. Izdelane so iz recikliranega LDPE materiala z 20-letno garancijo na material. Nudijo vam različne možnosti polnjenja rešetk, od peska do zemlje. Spojni elementi rešetk so popolnoma enostavni in so idealni za kombiniranje različnih rešetk med seboj, tudi tistih za polnitev s tlakovci.

Travne plošče so primerna rešitev za utrditev tal

Urejate doma okolico hiše in razmišljate, kako bi utrdili tla, s tem pa malo prihranili in bili hkrati še ekološki? Travne plošče so idealna rešitev za utrjevanje parkirišč, urejanje vrtov in okolice. Z njimi boste preprečili nabiranje blata in erozije zemlje, še posebno vremensko izpostavljenim terenom. Travne plošče so uporabne še posebno takrat, ko želite dvorišče in pohodne poti ohraniti v svoji originalni obliki še dolgo časa.

Ljubitelji zelenih površin boste s travnimi ploščami pridobili naravno utrjeno dvorišče, trava zrasla med rešetkami pa bo ohranila lep videz, saj bodo rešetke zadržale direktno hojo ali vožnjo po njej. Travne plošče so izdelane tako, da so v celoti vodo propustne, kar pomeni, da vam voda ne bo zastajala. Torej so takšne plošče zelo primerne tudi za kmetijske površine, s katerimi lahko lepo uredite napajališča, pašniške poti ter uredite tla za odprto rejo kokoši. Pri tej odlični rešitvi vam bodo hvaležne tudi živali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *