Dopolnilno zavarovanje Triglav

Dopolnilno zavarovanje Triglav

Dopolnilno zavarovanje Triglav je primerno in priporočljivo za vse državljane Republike Slovenije, čeprav sklenitev dopolnitvenega zavarovanja Triglav po zakonu ni obvezno. Dopolnilno zavarovanje Triglav  vam ob sklenitvi pogodbe nudi veliko ugodnosti tako za vas in vašo družino.

Dopolnilno se lahko zavarujete, ko ste dopolnili 18 let ali pa to prej za vas uredijo vaši starši. Pred sklenitvijo dopolnilnega zavarovalnega paketa Triglav, se lahko posvetujete z odličnimi in prijaznimi zavarovalnimi agenti, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri zavarovalnega paketa, ki je za vas in vašo družino ter premoženje najbolj primerno in koristno. 

Ko boste sklenili pogodbo o dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju Triglav vam bo sklenjena pogodba veljala eno leto z trimesečnim odpovednim rokom. Če se boste strinjali z podaljševanjem pogodbe, se bo ta avtomatsko podaljševala vsako leto, dokler si vi ne boste premislili in se odločili za prekinitev.

Odločite se lahko tudi za mirovanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja Triglav. To je možno urediti za določen čas preko posebnega obrazca namenjenega temu. Polico lahko daste v mirovanje v primeru, da želite ponovno študirati, boste dlje časa živeli v tujin ali pa še niste dopolnili 26 let.

Vzajemna nezgodno zavarovanje

Vzajemna nezgodno zavarovanje je odlična izbira za zavarovanje vas, vaših družinskih članov in vašega premoženja, kot je hiša, avto, ostale nepremičnine, čoln in ostalo premoženje.  Vzajemna nezgodno zavarovanje  tako lahko uredite zase, za celotno družino, za posameznega družinskega člana, za zavarovanje nepremičnin in objektov in še mnogo drugih. 

Ob sklenitvi  Vzajemna nezgodnega zavarovanja ste  upravičeni do nezgodne mesečne rente, ki velja za obdobje 10ih let, kritja stroškov preureditve doma, kritje stroškov medicinskih pripomočkov in mnogo drugih ugodnostih. Ko boste izbirali paket upoštevajte višino zavarovalne vsote, ki se vam prizna v primeru invalidnosti. Pravilna izbira paketa, vam lahko močno olajša življenje, saj finančni stroški ne bodo visoki in boste tako lahko prihranili vaš denar, ki ga boste lahko koristili za ostale stvari.

O izbiri paketa, se posvetujte z agentom, ki vam bo na vaše potrebe in želje znal priporočati najboljši zavarovalni paket za vas in vašo družino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *