Drsna notranja vrata rešujejo težave s prostorom

drsa notranja vrata

Če se znajdemo v situaciji, kjer nimamo priložnosti imeti toliko prostora, kot bi si ga želeli je ena izmed rešitev, ki jih lahko implementiramo to, da se odločimo in namestimo drsna notranja vrata namesto navadnih krilnih vrat, ki jih verjetno imamo nameščene na vseh vratnih obokih.

S tem, da bi se odločili za menjavo bi seveda posegli v svoj proračun, vendar ni nujno, da je menjava navadnih vrat za drsna notranja vrata spet tako draga, seveda pa moramo s tem vedeti, da moramo za cenovno ugodno rešitev nekoliko kompenzirati pri tem, kako so vrata vgrajena. Za najbolj eleganten in neopazen način se drsna notranja vrata vgrajujejo v kaseto, ki se vstavi v zid, vendar se temu lahko preprosto izognemo in občudujemo kako vrata kar naenkrat postanejo eden izmed izjemnih detajlov doma.

Za obstojnost in dolgotrajnost so idealne vinilne talne obloge

Vsako stanovanje ima na nek način svoj “rok uporabe” in nekatera ga pretečejo prej kot druga. Tako kot z roki uporabe pa je tako ,da so za nekatera živila to bolj ali manj samo to, predlagani roki, ki jih lahko z lahkoto presežemo, ali pa se zgodi, da gre kaj narobe in je že prej potrebna intervencija. Vinilne talne obloge so ene izmed tistih stvari, ki skoraj da nimajo roka uporabe, oziroma ga imajo samo zaradi formalnosti. To je pod, ki ga enkrat položimo, potem pa lahko bolj ali manj pozabimo, da je sploh bil položen. Vinilne talne obloge so odporne na vodo, praske, na njih ne vidimo vdolbin in zelo enostavno se jih čisti, z dobro staro vodo, k ji lahko primešamo čistilo za tla, če smo res pri volji. Vse ostalo, pa je nekaj, za kar bodo tla samo hvaležna. Če želimo vzdržljiv in stilsko nevtralen pod so vinilne talne obloge popolnoma izbira za nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *