Husqvarna Automower 450x je model robotske kosilnice

Husqvarna Automower 450x

Husqvarna Automower 450x je izredno napredna in moderna robotska kosilnica, ki poskrbi za izredno lepo ter negovano zelenico. Njen tih motor nam omogoča košnjo ob vsakem času, saj ne bo motil sosedov pri počitku ali ob kakšnem praznovanju. Njena tihost je le ena izmed veliko prednosti, ki jih prinaša ta robotska kosilnica.

Husqvarna Automower 450x ima vgrajen GPS, ki omogoča preciznost in natančnost. Njena izdelava ji omogoča košnjo tudi na naklonu 24 stopinj, saj ima izredno zmogljiv motor ter kolesa, ki so prilagojena za naklone. Način košnje omogoča rast bolj zdrave in lepše trave. Po končani košnji se sama postavi na polnilec in se napolni.

Husqvarna Automower 450x lahko programiramo tako, da bo kosila takrat, ko si bomo zaželeli. Vgrajen ima LCD zaslon, na kateremu lahko nastavimo več različnih nastavitev. Pripravimo lahko tudi košnjo za vsak dan ob točno določeni uri. Upravljamo jo enostavno z aplikacijo, ki si jo namestimo na naš pametni telefon. Četudi je robotska kosilnica dražja od navadne, je vredna vsakega centa, saj je izjemno napredna in zmogljiva.

Vrtni traktor za profesionalno košnjo trave

Vrtni traktor nam omogoča idealno košnjo trave brez večjega napora. Lahko se usedemo nanj in se udobno namestimo ter začnemo kositi. Takšna kosilnica je primerna predvsem za tiste, ki imajo ogromne parke, kjer morajo redno kositi travo. Lahko si jo seveda omislijo tudi tisti, ki imajo manjše zelenice, saj je izredno priročna in ne zavzame veliko prostora.

Vrtni traktor uporabljajo tudi sadjarji, ki imajo velike površine kjer je potrebno med drevesi redno kositi travo, saj je tako sadovnjak urejen in enostavno dostopen. V času ko trava raste, jo moramo kositi tudi vsak teden, da je ne bi s hojo pomendrali in je tako ne bi mogli pokositi. V sadovnjaku je vedno veliko dela, zato mora biti površina temeljito urejena.

Vrtni traktor je primeren tudi za vinogradnike, ki imajo ved trtami travnato površino. Takšna kosilnica bo brez težav pokosila travo med trtami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *